No bake Pindakaas-Dadel repen

433 keer bekeken 0 reacties

Sophie Tjebbes is kartrekker van het initiatief 'Voeding'. Elke week deelt zij nieuwe, duurzame recepten.

Self made tussendoortje!

Benodigheden

Ingrediënten voor 6 repen

  • 80 gram Medjoul dadels
  • 80 gram walnoten
  • 3 flinke eetlepels pindakaas

Recept

Ontpit de dadels en laat ze een paar minuten in warm water weken. Giet af en doe ze samen met de walnoten en pindakaas in een keukenmachine of blender. Maal alles tot je een plakkerige substantie hebt. Schep het mengsel in een kom en druk met de achterkant van een lepel aan. Zet vervolgens een half uur in de koelkast. Snijd daarna in stukjes en genieten maar!

Tip: bewaar ze in de koelkast

Afbeeldingen

Waarderen

0 (0 waarderingen)

Twitter

0  reacties

Cookie-instellingen
Cookie-instellingen sluiten

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies in onze cookieverklaring.


Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.

Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.

Deze cookies zijn van aanbieders van externe content op deze website. Denk aan film, marketing- en/of tracking cookies.