SAVE THE DATE: Duurzaam Diemen Festival 2023

Margot Aler 29-06-2023 958 keer bekeken 0 reacties

Pak je agenda er maar bij want Daarom Duurzaam Diemen heeft een datum geprikt voor haar grote jaarlijkse evenement. Gratis voor inwoners, initiatieven en bedrijven gevestigd in Diemen!

AANMELDEN >>>

Op zondag 8 oktober organiseert Daarom Duurzaam Diemen voor jong en oud van 12.00-18.00 uur het  gezellige, inspirerende en verbindende Duurzaam Diemen Festival in Theater de Omval. Met de programmering zijn we nog volop bezig maar deze zal zeker bestaan uit een spetterende familievoorstelling, kinderknutselactiviteiten, films, diverse workshops, lezingen, vega hapjes en een duurzame markt waar lokale duurzame initiatieven en organisaties zichzelf met hun producten, diensten, hulpvragen en/of ideeën kunnen presenteren. 

Kom je ook?

Wil je het festival op zondag 8 oktober bezoeken? Geef je op en ontvang zodra het programma definitief is en de toegangskaarten beschikbaar zijn, als eerste meer informatie en een link om je gratis kaarten te reserveren. 

Meehelpen?

Heb je leuke ideeën voor de programmering? Interesse om inhoudelijk bij te dragen aan het festival door bijvoorbeeld een kraam te bemannen, een workshop of lezing te geven of door met iets anders mee te helpen? Neem contact met ons op of vul het formlier in. Uiteraard dient alles in het teken van duurzaamheid te staan en op een of andere manier bij te dragen aan afvalreductie, biodiversiteit, klimaatadaptatie, consuminderen, energiebesparing, groene mobiliteit en/of lokale en duurzame voeding.

Cookie-instellingen