Vertrek bestuurslid Joost Heinsius na ruim 5,5 jaar Daarom Duurzaam Diemen

Margot Aler 05-09-2022 285 keer bekeken 0 reacties

Deze zomer heeft Joost Heinsius na ruim 5,5 jaar vrijwillige inzet, zijn rol als secretaris overgedragen en hiermee afscheid genomen van het bestuur van Daarom Duurzaam Diemen. Joost is vanaf het prille begin betrokken geweest bij onze stichting.

Al in 2017, voordat stichting Daarom Duurzaam Diemen is opgericht, hielp Joost mee bij het organiseren van het eerste tweedaagse 'werkatelier' over duurzaamheid in Diemen. Dit vond in 2018 plaats en was een groot succes. Mede dankzij zijn inspanningen en betrokkenheid is Daarom Duurzaam Diemen ontstaan.  Hij vond het fijn om in de gemeente, waar hij nog niet zo heel lang woonde, maatschappelijk actief te zijn en besloot om bestuurslid te worden. 

Als secretaris van onze stichting heeft hij meegeholpen bij het neerzetten en uitbouwen van ons platform en schreef hij in samenwerking met de overige bestuursleden de jaarplannen. Hij heeft intensief meegewerkt aan de organisatie en invulling van verschillende duurzame evenementen en inspirerende lezingen. Ook beoordeelde en kende hij de externe subsidieaanvragen toe aan de verschillende Diemense duurzame initiatieven. Zonder zijn onvoorwaardelijk hulp, expertise en duurzame hart waren we niet zo ver gekomen. Gemeente Diemen, onze kartrekkers en bestuursleden hebben deze zomer al passend afscheid genomen en Joost en in het zonnetje gezet. Maar toch ook nog even via deze weg: Joost, ontzettend bedankt voor alles wat je voor Daarom Duurzaam Diemen hebt betekend!

Vacature

Door het vertrek van Joost zijn we op zoek naar een of meerdere nieuw bestuursleden. Inwoners uit Diemen die gemotiveerd zijn om met duurzaamheid in Diemen aan de slag te gaan. Het maakt niet uit wat je leeftijd, kennis en/of achtergrond is. Samen kunnen we bekijken hoe we jouw talenten, tijd en motivatie het beste tot hun recht kunnen laten komen. Bekijk onze vacature of neem contact met ons op via info@daaromduurzaamdiemen.nl.

0  reacties

Cookie-instellingen