wegens succes herhaald: online cursus 'Diemense VvE's Met Energie'

Jowan Kelderman 01-03-2021 591 keer bekeken 0 reacties

Op 24 maart 2021 start er weer een online cursus Diemense VvE's met energie. De cursus bestaat uit 3 cursusavonden op woensdag 24 maart en 7 en 14 april, steeds van 19.30 tot 21.30 uur. Deelname is gratis, u schrijft zich in voor de drie avonden.

Bent u woningeigenaar in een Vereniging van Eigenaars? En wilt u stappen zetten om uw gebouw te verduurzamen? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de cursus ‘Diemense VvE’s Met Energie’. Op 24 maart 2021 start er weer een cursus. De cursus is gratis en wordt deze keer digitaal gegeven. Met concrete voorbeelden en in een interactieve setting wordt u samen met andere VvE-leden breed geïnformeerd over de kansen en mogelijkheden voor verregaande verduurzaming van uw gebouw. Op vele plekken in het land zijn al meer dan 350 VvE-leden u voorgegaan. 

Alles op een rijtje

•    Drie cursusavonden op woensdag 24 maart en 7 en 14 april, steeds van 19.30 tot 21.30 uur
•    Deelname is gratis, u schrijft zich in voor de drie avonden
•    U doet digitaal mee, u ontvangt per email een uitnodiging met een link en een instructie 
•    Leren van elkaar in een kleine groep met veel interactie
•    De ervaring leert dat het heel relevant is om met meerdere leden van een VvE deel te nemen aan de cursus, laat een of meerdere andere leden van uw VvE zich ook inschrijven!
•    Inschrijven is verplicht: schrijf je hier in! 
•    Er is een maximaal aantal plaatsen, wees er dus op tijd bij.

Veel verschillende invalshoeken van verduurzaming voor VvE’s

In de drie avonden worden VvE-leden op weg geholpen naar een goed plan voor verduurzaming van het gebouw en het motiveren van de medebewoners. Deelnemers krijgen tijdens de cursus juridische, financiële en technische kennis aangereikt die relevant is bij verduurzaming. Hierbij is veel aandacht voor het proces van besluitvorming in de VvE. Ook wordt er gekeken naar de betaalbaarheid van de plannen. Aan het einde van de cursus beschikt u over de kennis en praktische handvatten om samen met uw  medebewoners een goed stappenplan te maken om uw gebouw te verduurzamen. 

VvE’s die deelnemen aan de cursus maken kans op een gratis vervolgtraject met een consultant. Dit is vooral interessant als u met uw VvE op bestuurlijk niveau aan de slag bent of wilt gaan. U wordt hierover tijdens de cursus geïnformeerd.

Aanmelden:

Link naar aanmeldformulier: https://www.diemen.nl/Onderwerpen/Wonen/Online_cursus_voor_VvE_s/Aanmeldformulier

Cookie-instellingen