Energiecoöperatie legt eerste zonnepanelen

Fred Vos 10-05-2019 350 keer bekeken 0 reacties

Energiecoöperatie Diemen Ecostroom is begonnen met het plaatsen van zonnepanelen op het bedrijfspand aan de Weesperstraat 118, het pand waar kringloopwinkel RataPlan eerder gevestigd was. Op het dak wordt door het Amsterdamse bedrijf Zon & Co 240 panelen gelegd die inmiddels allemaal verkocht zijn.

Veel mensen uit Diemen en omgeving hebben twee of meer zonnepanelen gekocht en zijn daarmee lid geworden van de energiecoöperatie. Lid worden van een energiecoöperatie is een uitkomst voor veel mensen die graag zonne-energie willen opwekken maar die mogelijkheid niet hebben omdat zij bijvoorbeeld een woning huren of in een appartement wonen. Ook mensen met een koopwoning waarbij het dak te klein is of niet geschikt voor zonnepanelen vanwege bijvoorbeeld schaduwwerking kunnen bij de energiecoöperatie terecht.

Omdat er zoveel interesse bestaat voor de zonnepanelen zal snel begonnen worden met het leggen van de 230 zonnepanelen op het dak van Kringloopwinkel RataPlan aan Weesperstraat 140.
Wilt u deelnemen en zonnepanelen kopen op het dak van RataPlan? Stuur dan z.s.m. een e-mail naar diemen@ecostroom.nu of meldt u aan op de website http://diemen.ecostroom.nu.

 

0  reacties

Cookie-instellingen