Gaaspermolenpad na herstel klaar voor de lente

Fred Vos 11-04-2019 1182 keer bekeken 0 reacties

Provincie Noord-Holland heeft na het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan het brugopgangen aan het Gaaspermolenpad in Amsterdam (nabij Driemond) het fietspad vandaag weer opengesteld.

Het pad was op sommige plekken tot wel 70 centimeter verzakt, wat gevaarlijk kon zijn voor fietsers die over de bruggen fietsen. Bij de overgangen naar de bruggen is het oude asfalt verwijderd, de grond weer aangevuld en de weg hersteld. Een week eerder dan gepland is het pad weer open voor de fietsers.

Deze werkzaamheden zijn een onderdeel van het natuurproject Diemerscheg, uitgevoerd door de provincie Noord-Holland. In dit project worden ten zuiden van Amsterdam een serie natuurgebiedjes ingericht of verbeterd, inclusief enkele recreatieve elementen. Deze gebiedjes dragen bij aan het compleet maken van het Nationaal Natuurnetwerk en zijn deels ook natuurcompensatie voor nieuwe infrastructuur van Rijkswaterstaat.

Meer informatie

Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl.
De werkzaamheden en omleidingsroutes zijn ook te volgen via Twitter (@ProvincieNH).

Bron: Vrienden van het Diemerbos - Tamara van der Horst, Provincie Noord-Holland

Direct reageren? Daarom Duurzaam Diemen op  Facebook | Twitter

 

0  reacties

Cookie-instellingen