Change maker in jouw organisatie

Fred Vos 15-02-2019 311 keer bekeken 0 reacties

Duurzaamheid staat in alle branches hoog op de agenda. Bedrijven streven naar nieuwe en verantwoorde vormen van ondernemen. Denk jij vanuit jouw rol na over de kansen van duurzaamheid voor jouw organisatie? Meld je dan aan voor de NRC Live Impact Challenge. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Van duurzame voedingsproducent tot klimaatneutrale bouwer; in alle branches streven bedrijven naar nieuwe, verantwoorde vormen van ondernemen. En met succes. Denk jij na over de kansen van
duurzaamheid voor jouw organisatie? Wil jij vanuit jouw rol bijdragen aan een betere wereld mét financieel resultaat?

De wil is er, maar de vraag is: hoe? Hoe kom je tot nieuwe ideeën? Hoe krijg je jouw organisatie en partners mee in de verandering? NRC Live biedt, in samenwerking met Rotterdam School of
Management, Erasmus University (RSM) en ImpactCity, 100 veranderaars uit bedrijfsleven, overheid en wetenschap de kennis, inspiratie en het netwerk om in 2019 een positief verschil te maken.

Het programma bestaat uit een combinatie van 2 live bijeenkomsten, 4 online kennismodules van gerenommeerde hoogleraren en intervisie om te sparren over jouw kansen en uitdagingen. Het resultaat:
een eigen business case, implementatie binnen jouw organisatie en partners voor verandering.
Bron: NRClive.nl

Direct reageren? Daarom Duurzaam Diemen | Facebook | Twitter

0  reacties

Cookie-instellingen