Klingloopwinkel Rataplan Diemen

417 keer bekeken 0 reacties

Bij kringloopwinkel Rataplan Diemen kun je spullen die je niet meer kunt gebruiken brengen én voor een prikkie tweedehands spullen kopen. Zo draag je bij aan minder afval en het terugbrengen van grondstofverbruik.

Sinds de start van Rataplan Diemen in 2012 hebben al veel mensen de weg naar deze kringloopwinkel gevonden. Vooral het struinen tussen leuke spulletjes, meubilair, witgoed en kleding valt bij velen in de smaak. Een groeiend aantal mensen brengt hun overbodig geworden spullen naar de winkel, of laat deze spullen gratis ophalen. 

Plantenasiel

Sinds voorjaar 2023 kunnen er ook overbodige planten gebracht worden en is in samenwerking met Daarom Duurzaam Diemen plantenasiel Rataplant ontstaan.

Fietsenafdeling & reparatie

Naast het vaste assortiment is er ook een fietsenafdeling. Hier worden tweedehands fietsen gerepareerd en verkocht. Daarnaast kunnen klanten voor een reparatie aan hun fiets terecht bij onze fietsenmaker. Afhankelijk van de drukte kunnen kleine reparaties direct uitgevoerd worden terwijl je  een rondje door de winkel loopt of even in onze koffiecorner geniet van een kop koffie. 

Contact

Adres: Kringloopwinkel RataPlan Diemen, Weesperstraat 140, Diemen

Telefoon: winkel:  06 1864 2118 | ophalen goederen: 088 828 27 82

Email: klantenservice@rataplan.nl

Voor meer info en openingstijden: https://rataplan.nl/rataplan-kringloopwinkels/kringloopwinkel-rataplan-diemen/

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen