Natúúrlijk Diemen

571 keer bekeken 0 reacties

Heb je een mooie natuurfoto van een plek ergens in Diemen die je graag wilt delen? Stuur hem in!

Verduurzamen gaat vaak gemakkelijker als je oog hebt voor, geraakt wordt door of liefde voelt voor de natuur. Daarom Duurzaam Diemen wil graag een beetje bijdragen aan deze natuurbeleving. Er zijn namelijk ook in Diemen zoveel mooie plekjes. Plekken waar we met zijn allen zuinig op moeten zijn. Maak dus een fietstocht of wandeling, kijk om je heen, laat je door de kleine (grootse) dingen der aarde verwonderen... en maak een foto!

Vanaf vandaag vragen we Diemenaren of ze een of meerdere van hun recentelijk gemaakte natuurfoto's van een typerend plekje in Diemen willen delen door deze ons toe te mailen. Een landschap, close up van een plant, insect, zonsondergang... alles mag. Graag met vermelding van de locatie, datum en een korte omschrijving van wat je op de foto ziet. De foto moet van goede kwaliteit zijn. Wij zullen je kiekje delen via onze social media kanalen en wellicht in de toekomst zelfs gebruiken voor een kleine expositie. Wil je liever anoniem blijven? Dat mag natuurlijk ook. Vermeld dit dan duidelijk in je email. Je kunt ook zelf een foto posten voorzien van #natuurlijkdiemen.

Voor vragen en het toesturen van jouw Natúúrlijk Diemen foto, mail naar info@daaromduurzaamdiemen.nl.

(Foto: paarse Dovenetel en Speenkruid in bloei bij het gebied tussen het station en de Rode Kruislaan, eind maart 2022, door Jowan Kelderman.)

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen