Stekjesruilmarkt

Margot Aler 14-03-2024 287 keer bekeken

Begin

24-03-2024 om 11:00

Einde

24-03-2024 om 19:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Heb je groene vingers? Ben je een plantenliefhebber? Kom 24 maart naar Theater de Omval en vergeet niet je eigen plantenstekjes en/of zaadjes mee te nemen. We gaan namelijk rrruilen!

Heb jij een heleboel Siernetels en ben je op zoek naar een Kindje-op-moeders-schoot? Of stik je van de Mother-of-thousands en zou je misschien wel een Vaderplant oftewel Tradescantia in je vensterbank willen? Beproef je geluk en bezoek de stekjesruilmarkt tijdens het festival 'Spring in de Lente'. Zo kun je je eigen assortiment op een leuke manier delen en gratis uitbreiden.

In de marktkraam van Buurtkamer Rode Kruislaan en Daarom Duurzaam Diemen zullen verschillende gestekte binnen- en buitenplanten te vinden zijn. Zaden zijn ook welkom. We delen tevens gratis tweedehandswe plastic kweekpotjes uit voor de liefhebber.

Spelregels

  • De stekjes mogen op aarde of nog met hun worteltjes in het water staat.
  • Breng je een plant of zaad in, zorg dat de plantensoort op het potje vermeld staat.
  • Er komen geen euro's aan te pas. Alles is gratis of je ruilt.
  • Op=op
  • Van ruilen komt geen huilen! :)

Spring in de Lente

Met het festival ‘Spring in  de Lente’ gaat Theater de Omval op zondag 24 maart samen met inwoners van Diemen de lente vieren!  Er is een een open podium, binnen en buiten kramenmarkt, taartenbakwedstrijd, stekjesmarkt en er zijn talloze workshops en buitenactiviteiten. Dit alles onder het genot van muziek, hapjes en sapjes. Ook Daarom Duurzaam Diemen en verschillende duurzame initiatieven doen mee. 

 

 

.  

Cookie-instellingen