Repair Café trakteert Diemen op expositie 'Mooi Stuk'

Margot Aler 14-03-2024 317 keer bekeken

Begin

24-03-2024 om 00:00

Einde

23-04-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ter ere van hun 10-jarig bestaan, trakteert Repair Café Diemen ons op de expositie ‘Mooi Stuk: een ode aan reparatie’. Deze is van 24 maart tot en met 22 april in Theater de Omval te bewonderen.

In deze expositie worden vijf gerepareerde voorwerpen uitgelicht alsof het museumstukken zijn. Bij elk voorwerp hoort een geluidsfragment, waarin een reparateur vertelt over de reparatie van het voorwerp. Met deze reizende tentoonstelling, gemaakt door Repair Café Nederland, willen Willemien Boland en de overige vrijwilligers Diemen laten zien dat je ontzettend veel ‘kapotte’ spullen kunt repareren en dat we bewuster met onze spullen moeten omgaan. Daarom Duurzaam Diemen sluit zich hierbij aan en draagt via een microsubsie bij aan de kosten van deze expositie.

Locatie: Theater de Omval, foyer en bij de OBA

Tijden: openingstijden Theater de Omval

Toegang: gratis, vrije inloop

Meer info: https://www.repaircafe.org/mooi-stuk/

Spring in de Lente

De expositie is ook tijdens het festival ‘Spring in  de Lente’ op zondag 24 maart te bewonderen: een feest voor en door Diemenaren, van piepend jong tot krakend oud.  Er is een een open podium, binnen en buiten kramenmarkt, taartenbakwedstrijd, stekjesmarkt en er zijn talloze workshops en buitenactiviteiten. Dit alles onder het genot van muziek, hapjes en sapjes. Ook Daarom Duurzaam Diemen en andere duurzame initiatieven uit Diemen doen mee. 

Foto's in banner: Repair Café Nederland

Cookie-instellingen