Week van de Circulaire Economie

Margot Aler 25-01-2024 147 keer bekeken

Begin

11-03-2024 om 00:00

Einde

17-03-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Week van de Circulaire Economie! Van maandag 11 t/m 16 maart zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun (digitale) deuren open ter bevordering van een circulaire economie. Ook in Diemen zijn er allerlei circulaire initiatieven.

Hoogwaardige grondstoffen zijn eindig. Het produceren van grondstoffen vraagt bovendien veel energie, leidt tot aantasting van (natuur)gebieden en vervuiling. In een circulaire economie worden grondstoffen geen afval meer, maar kunnen ze opnieuw als hoogwaardige grondstof worden ingezet.

Diemen is goed bezig!

Tijdens de Nationale week van de circulaire economie krijgen goede voorbeelden een podium en ontmoeten pioniers elkaar. Succesfactoren en uitdagingen worden besproken en starters krijgen tips om aan de slag te gaan. Ook in Diemen zijn er diverse organisaties , intiatieven en particulieren met circulaire economie bezig. Zo fijn en inspirerend! Denk bijvoorbeeld aan:

Heb je ideeën?

Ben jij ook met reduse, reuse, recycling of upcycling bezig of wil je hier net als bovenstaande partijen iets in de toekomst mee gaan doen? We horen graag je ideeën! Voel je tevens welkom om 28 februari aan te sluiten bij ons Duurzaam Diemen 2024 Event. En ben je op de hoogte van onze subsidiemogelijkheden voor duurzame intiatieven?

mail: info@daaromduurzaamdiemen.nl

 

Info Week van circulaire economie

Voor meer info over de nationale Week van de circulaire economie en welke activiteiten er doorheen Nederland worden georganiseerd, klik hier >> 

 

 

Cookie-instellingen