Lezing: Broeihopen van de ringslang in het Diemerbos

Margot Aler 12-09-2023 519 keer bekeken

Begin

08-10-2023 om 16:30

Einde

08-10-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Maak tijdens deze lezing van IVN Diemen kennis met het leven van de ringslang in ons eigen Diemerbos… want daar zitten ze gewoon!

Heb je in het Diemerbos wel eens bergjes van stro en riet gezien en je afgevraagd wat dit zijn? Het zijn broeihopen voor de ringslang. Janny Gerrits van IVN Diemen zal je in deze leuke lezing tijdens het Duurzaam Diemen Festival op 8 oktober in een half uurtje van alles hierover vertellen. Waarvoor dienen deze broeihopen en waarom zijn ze zo belangrijk? Ze neemt ook eieren van de ringslang mee.

Deze lezing is geschikt voor volwassenen en geïnteresseerde kinderen vanaf circa 8 jaar. Dus ben je tussen de  8 tot 88 jaar… van harte welkom! Toegang is gratis en inschrijven is niet nodig. De lezing ‘Broeihopen van de ringslang in het Diemerbos' vindt plaats in een van de vergaderzalen op de eerste verdieping van Theater de Omval.

Belangrijke informatie

  • Datum: zondag 8 oktober
  • Tijden: van 16.30-17.00 uur
  • Leeftijd: vanaf 8-88  jaar
  • Locatie: Theater de Omval, vergaderzaal 1.2 op 1ste verdieping
  • Door: IVN Diemen, Janny Gerrits

Duurzaam Diemen Festival

Deze activiteit is onderdeel van het Duurzaam Diemen Festival. Voor meer informatie over het gratis festival en het volledige 'duurzaamtastisch' programma, klik hier >>

Cookie-instellingen