Duurzame markt

Margot Aler 20-08-2023 852 keer bekeken

Begin

08-10-2023 om 12:00

Einde

08-10-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Loop tijdens het Duurzaam Diemen Festival op 8 oktober de foyer van Theater de Omval binnen en wandel voor producten, inspiratie en tips hoe je duurzamer kunt leven langs de vele marktkraampjes.

Duurzame intiatieven

Benieuwd naar welke duurzame initiatieven er allemaal in Diemen zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen? Er zijn proeverijtjes, je kunt energietips krijgen en ecologische zeepjes maken. Mocht je het interessant vinden, dan kun je ter plekke een test doen om te zien wat jouw impact is en hoe je deze op een eigen en bij jou passende manier kunt verminderen. Café Blauw past deze dag haar kaart aan en zorgt voor vega hapjes en drankjes.

Duurzame producten

Op de markt vind je ook allerlei duurzame producten van ondernemers uit Diemen en nabije omgeving die je kunt kopen. Denk aan tweedehands kleding, speelgoed en boeken; ecologische zepen en cosmetica; hippe (handgemaakte) items gemaakt van gerecyclede materialen; fairtrade producten en lokaal opgekweekt en geproduceerd voedsel.

Overzicht kramen en deelnemers

Afval & circularie economie
Groene energie
Voeding & consum(inde)eren
Bewustwording & gedragsverandering
Vergroening & biodiversiteit
Groene mobiliteit

Duurzaam Diemen Festival

De markt is onderdeel van het Duurzaam Diemen Festival. Voor meer informatie over dit gratis festival en het volledige 'duurzaamtastisch' programma, klik hier >>

Cookie-instellingen