Magic Recycle Show - theatervoorstelling

Margot Aler 19-08-2023 641 keer bekeken

Begin

08-10-2023 om 12:15

Einde

08-10-2023 om 14:45

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In deze interactieve en magische familievoorstelling die tijdens het Duurzaam Diemen Festival gratis vertoond wordt, gaat Showman Jori Veldhuizen de strijd aan om de wereld weer groen te maken.

Afvalcontainers komen tot leven. De show boeit van begin tot eind en heeft een indrukwekkende finale. Kinderen en volwassenen worden via deze show bewust gemaakt van wat ze kunnen doen voor een groene wereld.

RESERVEER HIER JE GRATIS TICKETS >> (op=op)

 

Voor het hele gezin

Het probleem wordt alsmaar groter: de plastic soep in de zee, het smelten van de ijskappen en het verdwijnen van de mooie groene wereld! In deze spectaculaire en educatieve voorstelling gaat Showman Jori Veldhuizen de strijd aan om de wereld weer groen te maken. Op magische wijze wordt afval gerecycled, in een ontroerend verhaal waar de bijen met uitsterven bedreigd worden. Magische afvalcontainers komen tot leven met een spectaculaire finale vol met verrassende effecten. Aan het slot zit het publiek helemaal op het puntje van zijn stoel!

Jori Veldhuizen

Showman Jori Veldhuizen is een allround entertainer. Theater, goochelen, jongleren, steltlopen eenwielfietsen, ballopen, clownerie, Jori kan het allemaal! Op jonge leeftijd werd hij al betoverd door de magie van het theater en het circus. Als afgestudeerd leraar basisonderwijs weet hij als geen ander het publiek te boeien. Hij is meervoudig prijswinnaar met zijn shows en acts. Hij won vele prijzen zoals 1e prijs goochelen junioren Zuid-Holland, 2e prijs straattheaterfestival Dronten, Kunst&Cultuur Publieksprijs Zoetermeer, vice-kampioen NK goochelen voor kinderen.

Belangrijke informatie

Duurzaam Diemen Festival

Deze voorstelling wordt je gratis aangeboden door Daarom Duurzaam Diemen en is onderdeel van het Duurzaam Diemen Festival. Voor meer informatie over het gratis festival en het volledige 'duurzaamtastisch' programma, klik hier >>

Cookie-instellingen