Kruidenboter maken en duurzaam diner in Moestuin Sweetgrass in de Polder

Sophie Tjebbes 16-04-2023 262 keer bekeken

Begin

11-06-2023 om 17:00

Einde

11-06-2023 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Moestuin Sweetgrass in de Polder - Diemen Zuid

Moestuin Sweetgrass in de Polder in Diemen Zuid, organiseert een duurzaam eten avond! Neem je eigen boter mee en vegan hapjes, dan gaan we kruidenboter maken en heerlijk duurzaam dineren en proeven van elkaar.

Eens in de 2-3 maanden organiseren we een duurzame brunch, lunch of diner. Sophie: "Iedereen maakt een plantaardig (vegan) gerechtje of snack. Iets wat je graag wilt proberen of juist al heel lekker vindt. Je neemt je eigen bord, bestek en beker mee en we gaan heerlijk samen eten en alle verschillende gerechtjes proeven. Jong, oud en het hele gezin is welkom! Ook mensen die nog nooit iets plantaardigs hebben gemaakt, maar gewoon benieuwd zijn, zijn welkom. Ook hebben we een leuke gemelleerde appgroep waar we tips uitwisselen om duurzaam eten lekker en makkelijker te maken, waar je als je wilt deel van kunt uitmaken."

Als je bij dit of een ander eetmoment aanwezig wilt zijn of aan de appgroep toegevoegd wilt worden, stuur dan een berichtje naar sophie_tjebbes@hotmail.com.

Dit keer zijn we te gast in de moestuin:
 
"Als contact persoon van Buurtmoestuin “Sweetgrass in de polder” Diemen-zuid
(Tegenover Polderland 77) willen we jullie graag uitnodigen om op zondag 11 juni tussen 17:00-20:00 bij ons op de tuin samen te komen. 
 
We zullen dan kleine workshop “verse kruidenboter maken”geven met verse kruiden uit de tuin. Iedereen die mee wil doen neemt zijn eigen boter mee, wij zorgen voor de kruiden.
 

Kinderen, partners, vrienden zijn allemaal van harte welkom.

Hierbij ook een oproep: we proberen in de moestuin zoveel mogelijk bouwmaterialen te gebruiken die we in containers vinden of die mensen over hebben na verbouwing . We hebben nu vijverfolie nodig, dat is erg moeilijk om aan te komen. Als iemand dit perongeluk over heeft, ontvangen wij dit graag."

Met vriendelijke groet 
Wieneke van Doorn 
Lucia van Diemen
 
 
 
Cookie-instellingen