Informatieavond over elektrische deelauto in je buurt

Evert Kuiken 26-01-2023 188 keer bekeken

Begin

30-01-2023 om 19:30

Einde

30-01-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Lijkt het jou wat om een elektrische auto te delen samen met de buurt? Meld je aan voor de informatieavond op 30 januari, online en stel je vragen!

In Diemen kunnen we als buurt elektrische auto's met elkaar te delen. Je deelt dan samen elektrische auto's met mensen die je (goed) kent. Dat is net wat anders dan de andere deelauto's in Nederland waarbij iedereen kan meedoen. Alleen als je in de buurt woont, kun je je bij het deelinitiatief aanmelden. Echt onze auto's dus. Zo staan er dan minder auto's in de straat, betaal je niet meer voor een stilstaande auto en kunnen we samen bijdragen aan een groenere buurt.

Goed nieuws: in Diemen hebben al bijna 20 bewoners hun interesse voor autodelen gemeld. Op maandag 30 januari organiseert OnzeAuto daarom een digitale informatie-avond om 19.30 uur. Bij serieuze deelname plaatst zij de eerste twee elektrische deelauto's. Heb je ook interesse? Wees er dan bij. Je kunt je hier aanmelden.

Meer informatie over het autodelen vind je op de website van OnzeAuto. Hier kun je ook je gegevens achterlaten als je niet bij de bijeenkomst kunt zijn, maar wel graag op de hoogte wilt blijven.  

Cookie-instellingen