Swap Sint Ruilmarkt

Nienke Hendriks 10-11-2022 192 keer bekeken

Begin

23-11-2022 om 19:30

Einde

23-11-2022 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Basisschool De Octopus in Diemen

Ruilen is het nieuwe kopen! Kom op woensdag 23 november speelgoed ruilen voor sinterklaascadeaus.

De pepernoten liggen alweer een tijdje in de schappen en pakjesavond komt eraan. De stress om op tijd cadeautjes te regelen loopt op, terwijl de pinpas overuren draait in een feestmaand die toch al duurder is. Kan dat niet anders? Jawel! Door speelgoed te ruilen in plaats van nieuw te kopen bespaar je tijd, stress, geld én grondstoffen. Carmen Meuffels, Nienke Hendriks en Emmeke Eijsbouts organiseren daarom de eerste Swap Sint speelgoedruilmarkt in Diemen. 

Waar & hoe laat?
De ruilmarkt vindt plaats op basisschool de Octopus (Schoolpad 6 in Diemen) op woensdagavond 23 november. Van 19.30 tot 20.30 kun je je eigen speelgoed inbrengen. Daarna is er een pauze waarin je wat kunt drinken en natuurlijk pepernoten kunt eten terwijl wij alles klaarzetten. Van 21.00 tot 21.30 kun je vervolgens ‘nieuw’ speelgoed uitzoeken.

Hoe meld ik me aan?
Aanmelden is niet verplicht, maar we zouden het wel erg op prijs stellen in verband met de organisatie. Je kunt je aanmelden via Facebook: fb.me/e/27qnVF03x

Wat kan ik allemaal inleveren?
Speelgoed voor alle leeftijden (van baby t/m 12 jaar) en kinderboeken. Geen kinderkleding. Let op: je kunt alleen speelgoed ruilen dat schoon en compleet is. Bestaat het speelgoed uit meerdere onderdelen? Doe die dan bij elkaar in een doos/zakje.
Wat gebeurt er met het speelgoed dat overblijft?
Het speelgoed dat overblijft wordt gedoneerd aan een goed doel.
Kijk op swipswap.nl/swapsint voor meer informatie en updates.


Hopelijk tot 23 november!

Cookie-instellingen