Markt Gemeentedag - Diemer Festijn

Margot Aler 15-08-2022 242 keer bekeken

Begin

10-09-2022 om 11:00

Einde

10-09-2022 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Bezoek tijdens de Gemeentedag de Daarom Duurzaam Diemen kraam!

De Gemeentedag vindt plaats op zaterdag 10 september, de laatste dag van het Diemer Festijn, op het voorplein van het gemeentehuis. Dit jaar zal de markt in het teken staan van groen en duurzaamheid. Daarom Duurzaam Diemen is hier uiteraard ook bij!

Wat kun je van ons verwachten?

Bezoek onze kraam en hoor hoe je voor jouw duurzaam idee, project of initiatief een subsidie kunt aanvragen. We denken graag met je mee over de invulling, uitvoering en zichtbaarheid. Of ga in gesprek met een van onze vrijwilligers over thema’s zoals verantwoorde voeding, energiebesparing, biodiversiteit, afvalreductie en klimaatadaptatie.

We zijn een stichting met grote ambities. Zou je als vrijwilligers (bijvoorbeeld voor ons plantenasiel) of als nieuw bestuurslid willen bijdragen aan onze doelen? We komen graag in contact met mensen die gemotiveerd zijn om met duurzaamheid in Diemen aan de slag te gaan. Het maakt niet uit wat je kennis en/of achtergrond is. Samen kunnen we tijdens de Gemeentedag bekijken hoe we jouw talenten, tijd en motivatie het beste tot hun recht kunnen laten komen.

Inschrijven: niet nodig

Locatie: voorplein Gemeentehuis

 

Cookie-instellingen