Nationale Week zonder Vlees & Zuivel

Jowan Kelderman 04-01-2022 430 keer bekeken

Begin

07-03-2022 om 00:30

Einde

13-03-2022 om 23:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Steeds meer mensen vinden dat elke dag vlees eten en zuivel gebruiken niet meer van deze tijd is. Daarom wordt jaarlijks de Nationale Week Zonder Vlees gehouden (en in 2022 ook zonder Zuivel). Meld je aan en ontvang tips om deze week zoveel mogelijk plantaardig te eten !

In de Week zonder Vlees (& Zuivel) worden deelnemers uitgedaagd om vlees te laten staan en ook te proberen zuivel te vervangen. Dit om een duurzamer en gezonder meer plantaardig eetpatroon promoten, waarbij vlees én zuivel afgewisseld worden met vegetarische en plantaardige alternatieven. Diverse supermarkten en (afhaal)restaurants geven in deze week extra aandacht aan plantaardig eten.

Proberen en proeven is geloven, want plantaardig eten is niet saai, smakeloos of ingewikkeld. Een dagje zonder vlees en zuivel wordt de nieuwe standaard. Het is een kleine moeite met een onvoorstelbaar positieve impact op mens, dier en milieu. Door niet meer elke dag vlees en zuivel te eten, maak je al een enorm verschil voor de toekomst van de planeet. In 2030 eet Nederland méér plantaardig en minder dierlijk. Jij ook ?

Schrijf je hier in om mee te doen met de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel 2022! Iedereen die zich inschrijft krijgt toegang tot het Week Zonder Vlees & Zuivel magazine. Ook krijg je tijdens de week onze nieuwsbrief toegestuurd met info en tips. Ook op de site van daarom Duurzaam Diemen kun je plantaardige gerechten van Sophie vinden. Zo heb jij genoeg inspiratie om zeven dagen te genieten van de lekkerste vegetarische en plantaardige gerechten, van ontbijt tot diner! Op naar 7 t/m 13 maart 2022, een week zonder vlees en zuivel!

Zie voor meer informatie: https://weekzondervlees.nl/

 

Cookie-instellingen