Doe mee met de inkoopactie zonnepanelen

Coco de Theije
225 keer bekeken 1 reacties

Steeds meer inwoners kiezen om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Hiermee kunt u flink besparen op uw energierekening én het is beter voor het milieu. De gemeente Diemen wil bewoners dit makkelijk maken. Daarom organiseren we een inkoopactie voor woningeigenaren van eengezinswoningen.

Makkelijk en voordelig zonnepanelen op uw dak

Op verzoek van gemeente Diemen hebben technisch specialisten van het Regionaal Energieloket een ervaren installateur van zonnepanelen uit de regio gekozen. De installateur is gekozen vanwege goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties. Omdat via de actie binnen een klein gebied veel zonnepanelen geïnstalleerd worden, kan de installateur het werk slim plannen en uitvoeren. De installateur kan u zo een persoonlijk aanbod tegen een scherpe prijs doen.

Online informatieavond op 29 november

Tijdens een online informatieavond op 29 november 2023 (van 19.30 tot 20.30 uur) vertellen we u meer over de zonnepanelenactie, vergunningen en leningen die u voor zonnepanelen kunt aanvragen. Ook is er veel ruimte om vragen te stellen. De gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt de avond via uw computer of tablet bijwonen.

Via www.regionaalenergieloket.nl/acties kunt u zich aanmelden voor de informatieavond. Ook vindt u hier meer informatie over de inkoopactie.

Zo doet u mee aan de zonnepanelenactie

Na de informatieavond kunt u zich aanmelden voor de collectieve inkoopactie. Dat kan tot uiterlijk 27 december 2023 in via www.regionaalenergieloket.nl/acties.

Wanneer u zich aanmeldt bekijkt de installateur uw woning en stelt voor u een persoonlijke en vrijblijvende offerte op. U bepaalt zelf of u de installateur opdracht geeft om zonnepanelen te installeren.

Leveren zonnepanelen nog iets op?

Er is de laatste tijd veel te doen over zonnepanelen. U heeft misschien al gehoord van de terugverdientijd, de salderingsregeling en de terugleverheffing bij sommige leveranciers. We leggen u hier graag alles over uit tijdens de informatieavond.

Kunt u niet op 29 november?

Wilt u graag meer informatie over de actie maar kunt u niet bij de informatieavond zijn? Schrijf u dan toch in voor de informatieavond. U krijgt de dag na de informatieavond een e-mail met een link om de informatieavond terug te kijken. U kunt dat doen op een moment dat het u beter uit komt.

Heeft u geen brief gehad?

Er zijn brieven verstuurd om informatie te geven over de start van de actie. Alle belangrijke informatie uit deze brief vindt u ook hier terug in dit artikel. Het is mogelijk dat u geen brief hebt gehad, maar toch mee wil doen. De voorwaarde hiervoor is dat u woningeigenaar van een eengezinswoning bent. Voor meer informatie en het inschrijven voor de informatieavond kan via www.regionaalenergieloket.nl/acties.

Vragen?

Heb je vragen over de actie? Bel of mail het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.

 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door financiële steun van de provincie Noord-Holland.

Afbeeldingen

Registreren

X (voorheen Twitter)

1  reacties

Coco de Theije

06-12-23 om 9:57

Correctie: in het artikel stonden de data vermeld in 2022. Dit moet uiteraard 2023 zijn. Excuses voor eventuele verwarring. 

Cookie-instellingen