Lokaal geproduceerde Design Nest kasten

Alex Schaub
191 keer bekeken 1 reacties

Ucci vervaardigt lokaal hoogwaardige nestkasten die speciaal uit de behoefde van de vogels zijn ontworpen. Een massieve eerlijk duurzame nestkast die wel 100 jaar mee kan gaan. Ucci richt zich al omvattend op designs voor dierenwelzijn.

Ucci is Alex en Deanna. We combineren vakmanschap (Alex) met onderzoek naar diergedrag (Deanna) om animal centered design te creƫren. Ons verhaal begint met een kat genaamd Nerina. Terwijl ze langzaam maar zeker onze bank verwoestte, realiseerden we ons dat ze een krabpaal nodig had, maar we konden er geen vinden die we leuk vonden. Dus gingen we op pad om iets te maken dat wij deden. Iets duurzaams. Iets moois om in huis te hebben. We wisten dat hout het perfecte krabvlak is, dus gingen we naar het plaatselijke bos om iets te vinden om in een krabpaal te veranderen. Het eindresultaat was goed voor de kat, goed voor de planeet en het staat goed in ons huis. Dat is de Ucci-manier.

Afbeeldingen

Toegevoegde bestanden

Registreren

X (voorheen Twitter)

Margot Aler

12-10-23 om 15:56

Dag Alex, zou je aan je bericht contactinformatie willen toevoegen, zodat geinteresseerden contact met je kunnen opnemen. Hebben jullie een website? Hartelijke groet, Margot Aler - Daarom Duurzaam Diemen

Cookie-instellingen