Noord-Hollandse ondernemers gezocht!

Jowan Kelderman
247 keer bekeken 0 reacties

Ben jij een mkb’er, start-up of scale-up in Noord-Holland die actief is in de sector Energietransitie, Duurzame Mobiliteit, Duurzame landbouw en voedsel en/of Circulaire Economie ?

De provincie Noord-Holland heeft speciaal voor deze ondernemers het GO! - NH ondernemersprogramma ontwikkeld dat jou helpt bij het op de markt brengen en laten groeien van jouw innovatieve, duurzame product of dienst.

GO!-NH biedt drie verschillende versnellingsprogramma’s die aansluiten bij de fase en omvang waarin je bedrijf zich bevindt: het Accelerator versnellingsprogramma voor start-ups, het Growth programma voor bedrijven die in de volgende fase zitten en willen groeien, en het Scale programma voor  scale-ups en  grotere mkb die nieuwe markten aan willen boren. 

In 3 tot 6 maanden word je verder geholpen met trainingen, tools en professionele coaching door experts. GO!-NH zorgt er ook voor dat je jouw innovatie kunt presenteren aan serieuze investeerders, partners, potentiële klanten en andere relevante partijen in de markt

website: GO!-NH HOME – GO!-NH (go-nh.nl)

linkedin groep: GO!-NH

Afbeeldingen

Registreren

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen