Gezamenlijke inkoopactie voor woningisolatie en isolerend glas

Jurgen Broeders
235 keer bekeken 0 reacties

Gemeente Diemen en het Regionaal Energieloket organiseren een gezamenlijke inkoopactie voor uw spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie en voor HR++-glas.

Isoleren is de eerste stap om uw woning energiezuinig en duurzaam te maken. Met goede isolatie blijft uw woning warm in de winter en koel in de zomer. Daardoor woont u prettiger en gebruikt u minder energie. Zo kunt u tot honderden euro’s per jaar op uw energierekening besparen en het klimaat helpen. Daarom organiseren de gemeente Diemen en het Regionaal Energieloket speciaal voor inwoners van Diemen een gezamenlijke inkoopactie voor uw spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie en voor HR++-glas

Zo werkt de inkoopactie
Voor de inkoopactie heeft het Regionaal Energieloket op verzoek van gemeente Diemen een ervaren isolatiebedrijf en een ervaren glaszetter gekozen. De bedrijven zijn gekozen vanwege een goede prijs-kwaliteitverhouding en garanties. Wanneer u zich inschrijft voor de inkoopactie, dan bekijkt de installateur of uw woning geschikt is voor isolatie eb ontvangt u een persoonlijke offerte. Deze is op maat gemaakt voor uw woning en wensen. Via deze actie worden binnen gemeente Diemen veel woningen geïsoleerd. Hierdoor kan het isolatiebedrijf haar werk slimmer plannen en uitvoeren. Daardoor kunt u uw woning tegen een goede prijs laten isoleren.

Online informatiebijeenkomst op 5 oktober
Op woensdag 5 oktober 2022 van 19.30 tot 21.00 uur vindt een online informatiebijeenkomst plaats. U kunt de avond via uw computer of tablet bijwonen. Tijdens deze avond krijgt u meer informatie over de isolatieactie en over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. De gemeente, Regionaal Energieloket, het isolatiebedrijf en de glaszetter zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Op de website van het Regionaal Energieloket kunt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst van deze isolatie- en glasactie. 

Deelnemen aan de actie
Na de informatieavond kunt u zich tot 2 november 2022 aanmelden voor de gezamenlijke inkoopactie op regionaalenergieloket.nl/diemen. Vanwege de drukte in de isolatiesector is er plaats voor een beperkt aantal inschrijvingen binnen deze actie.

Deze inkoopactie is gericht op maatregelen om uw huis beter te isoleren. Gemeente Diemen organiseert op een later moment nog andere inkoopacties voor het plaatsen van zonnepanelen en voor hybride warmtepompen. 
 

Afbeeldingen

Registreren

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen