Inzenden voor eerste circulaire innovatie top 20 provincie Noord-Holland gestart

Jowan Kelderman
273 keer bekeken 0 reacties

Ben jij of ken jij een organisatie die werkt aan circulaire innovaties? De provincie is op zoek naar circulaire diensten, producten of concepten die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Noord-Holland

Wil jij er als eerste bij zijn? Meld jouw circulaire innovatie aan voor 30 september 17:00u via de website

De juryleden worden in augustus en september bekend gemaakt en selecteren de beste innovaties. Via een live show tijdens het Innovatiefestival op 27 oktober wordt de Noord-Hollandse Circulaire Innovatie Top 20 bekend gemaakt.

Ken je anderen die volop bezig zijn met circulaire innovatie en een plekje in de Noord-Hollandse Innovatie Top 20 verdienen, maar zelf te bescheiden zijn om zich op te geven? Geen probleem, tip dan de provincie zodat die contact kunnen opnemen.

De bekendmaking van de top 20 en de uitreiking van de juryprijs (3000 euro) en de publieksprijs (1000 euro) is op 27 oktober 2022 tijdens het Innovatiefestival Noord Holland (www.innovatiefestivalnh.nl) bij Cupola XS in Haarlem.

Partners van deze editie zijn: de provincie Noord-Holland, VNO-NCW West, Groene GroeiersABN AMRO Bank N.V.Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (NHN)ROM InWest en de Amsterdam Economic Board in samenwerking met PIM - Provincie Noord-Holland en GO!-NH.

Afbeeldingen

Registreren

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen