Nomineren voor de TROUW Duurzame 100 van 2022 is gestart

Jowan Kelderman
339 keer bekeken 0 reacties

Trouw zoekt nieuwe kanshebbers voor de Duurzame 100, een jaarlijkse top voor uitblinkers die zich ‘van onderop’ inzetten voor duurzaamheid. Het mogen personen zijn, maar ook collectieven.

In 2009 publiceerde Trouw de eerste duurzame top 100. Tot en met 2018 was het een ranglijst van meest invloedrijke personen. Sinds 2019 richt de ranglijst zich op effectiefste initiatieven vanuit de samenleving.

Nomineren van een duurzaam iniatief voor de Trouw Duurzame 100 editie 2022 kan tot uiterlijk dinsdag 16 mei. Dit kan door een mail van maximaal 150 woorden met toelichting op het initiatief en motivatie van de nominatie  te mailen naar: deduurzame100@trouw.nl

In de mail moet het persoonlijk emailadres van de initiatiefnemer worden opgenomen en de website van het initiatief (als die er is).

Vanuit de inzendingen stelt de redactie een groslijst op. Initiatieven op die groslijst komen krijgen een mail met nominatieformulier. Hierin wordt om nadere informatie gevraagd. De jury maakt de keuze vanuit de groslijst.

Vanaf oktober wordt Duurzame 100 van 2022 bekend gemaakt. Op 6 oktober is de ontknoping, dan wordt de winnaar onthuld. Op 7 oktober presenteert Trouw de lijst online en in de krant.

Afbeeldingen

Registreren

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen