Buurtactie energiezuinig wonen Diemen Centrum

Jurgen Broeders
331 keer bekeken 0 reacties

Bent u eigenaar van een woning in Diemen Centrum? Doe dan mee met de Buurtactie Energiezuinig Wonen en ontdek welke stappen u kunt zetten om energie te besparen! Meld uw woning aan voor een gratis energiezuinig wonen-scan.

Steeds meer inwoners van Diemen onderzoeken hoe ze hun woning energiezuiniger kunnen maken. Gemeente Diemen helpt bewoners in Diemen Centrum graag op weg tijdens een buurtactie Energiezuinig Wonen.

Meld uw woning aan voor een gratis energiezuinig wonen-scan

De Buurtactie Energiezuinig Wonen werkt als volgt: in de buurten Centrum West, Centrum Oost, Ruimzicht West en Ruimzicht Oost onderzoeken energieadviseurs van het Regionaal Energieloket voor veel voorkomende woningtypen één woning. Dat worden de voorbeeldwoningen voor de buurt. Een energieadviseur van Regionaal Energieloket bezoekt de geselecteerde woningen en stelt gratis een energiebespaaradvies op ter waarde van € 400,-. Met het energieadvies krijgen huiseigenaren inzicht in de slimste stappen om hun huis toekomstbestendig, comfortabel en energiezuinig te maken. 

Benieuwd hoe u meer energie kunt besparen? Meld uw woning dan vóór zondag 10 april aan als voorbeeldwoning op regionaalenergieloket.nl/diemen

Woensdag 11 mei: online informatiebijeenkomst

De energiebespaaradviezen zijn niet alleen van toepassing op de voorbeeldwoningen zelf, maar ook op soortgelijke woningen in de buurt. Daarom bespreken we de rapporten met de bewoners van de voorbeeldwoningen en met de buren tijdens een online informatieavond op woensdag 11 mei 2022. Tijdens de informatiebijeenkomst geven we uitleg over subsidies voor energiebesparende maatregelen. Buurtbewoners die al bezig zijn om energie te besparen delen hun ervaringen. Ook krijgt u tips om met weinig geld energie te besparen en kunt u via de chat al uw vragen stellen aan een energieadviseur en de gemeente. Na afloop van de informatiebijeenkomst ontvangt u de adviesrapporten die voor woningen in Diemen Centrum zijn opgesteld.

Datum: Woensdag 11 mei 2022
Tijdstip: 19.30 uur tot 21.00 uur
Locatie: Online, meld u nu aan via www.regionaalenergieloket.nl/diemen

Afbeeldingen

Registreren

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen