Boek nu een afspraak met de energiecoaches van Diemen!

Jowan Kelderman
556 keer bekeken 0 reacties

Met eenvoudige maatregelen kunt u flink besparen op uw energierekening. Dat is goed voor het milieu, uw portemonnee en uw wooncomfort. De gemeente Diemen heeft een groep energiecoaches opgeleid om u te helpen met energie besparen. U kunt gratis een energiegesprek aanvragen met een energiecoach.

 

Wat doet de energiecoach?
De energiecoach is een mede-inwoner van Diemen en kan u deskundig advies geven over energie besparen. De coach kijkt samen met u naar uw energiejaarrekening en geeft u praktische tip om de rekening te verlagen. Het energiegesprek richt zich op kleine maatregelen en gedragsaanpassingen, waarmee u flink geld kunt besparen zonder comfort te verliezen. Het gesprek gaat niet in op het nemen van grote energiebesparende maatregelen zoals spouwmuurisolatie, warmtepompen etc. De coach is er om u te helpen en het gesprek is daarom geheel vrijblijvend. De energiecoach komt op afspraak bij u thuis, op een moment dat u het uitkomt. Het gesprek duurt ongeveer een uur. 

Cadeau
De eerste 100 huishoudens krijgen een besparingsvoucher ter waarde van €60,- (indien nog niet aangevraagd) én een hygrometer om de luchtkwaliteit te meten.

Link voor inplannen van een afspraak: Bespaarafspraak Diemen

 

 

 

Afbeeldingen

Registreren

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen