Buurtactie energiezuinig wonen in Diemen Zuid

Jowan Kelderman
442 keer bekeken 0 reacties

Bent u eigenaar van een woning in Akkerland, Biesbosch, Bomenrijk, Kruidenhof of Polderland ? Doe dan mee met de buurtactie energiezuinig wonen !

De Buurtactie werkt als volgt: in de wijken Akkerland, Biesbosch, Bomenrijk, Kruidenhof of Polderland onderzoeken energieadviseurs van het Regionaal Energieloket voor veel voorkomende woningtypen één woning. Dat worden de voorbeeldwoningen voor de buurt.

Bewoners van deze buurten hebben een brief van de gemeente ontvangen met de vraag of ze hun woning willen aanmelden als voorbeeldwoning. Als de woning wordt geselecteerd, komt er een energieadviseur langs die een gratis energieadvies maakt ter waarde van € 400,-. Met het energieadvies krijgen huiseigenaren inzicht in welke stappen ze hun huis toekomstbestendig, comfortabel en duurzamer kunnen maken.

De rapporten worden met de bewoner en met de buren besproken tijdens een online informatieavond op dinsdag 12 oktober. meer informatie over de actie en aanmelden is te vinden op de informatiepagina: Buurtactie Energiezuinig Wonen Diemen-Zuid | RegionaalEnergieloket

De gemeente Diemen en andere gemeenten in de regio hebben een gezamenlijk regionaal energieloket. Het regionaal energieloket geeft informatie aan inwoners over hoe ze hun huis toekomstbestendig, comfortabel en duurzamer kunnen maken met lagere energielasten een gezond binnenklimaat.

Afbeeldingen

Registreren

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen